• rune

  @MaCe Et lite søk på innstikk ga mange treff. Bl.a dette innstikket.

  Her er et eksempel på hva du får når du søker på security på innstikk siden til WordPress.

  Hvis du bruker et vanlig webhotell, så er det ikke så mye du kan gjøre selv. Det kan du kun gjøre når du har egen server, enten dedikert eller VPS.

  HTH!

  skrevet i NorskWP les mer
 • rune

  @MaCe Nei, ikke noe særlig. Bruker kun Akismet i WordPress, men bruker flere på selve serveren. Det finnes innstikk som endre hva filen for pålogging heter, da slipper du alle de automatiske forsøkene på brute-force pålogging.

  Når det gjelder nye emner ->

  Starte nytt emne

  Du må selvsagt være pålogget.

  skrevet i NorskWP les mer
 • rune

  Bruker du Node.js? Enten sammen med f.eks Meteor og/eller React eller alene?

  Både dette forumet nodeBB og bloggen min kjører på Node. I jobben min koder jeg med Node/Meteor/React og utvikler web applikasjoner.

  skrevet i Node les mer
 • rune

  Hei!

  Det er det ikke jeg som styrer. Jeg har ingen ting med *.wordpress.org domener å gjør :-)

  skrevet i NorskWP les mer
 • rune

  Hei Knut :-)

  bbPress som ble brukt tidligere var heller ikke WordPress. Først var det en egen forum-software utviklet på siden av WordPress for å drive support forumet på wordpress.com, deretter ble det et WordPress(.org) innstikk/plugin.

  WordPress er et CMS, ikke et dedikert forum-software. NodeBB er et dedikert forum-software. Personlig liker jeg å bruke det verktøyet som er best egnet for jobben. Jeg har benyttet meg av bbPress helt fra starten av det programmet, og det holdt på langt nær den kvaliteten som WordPress har.

  Jeg benytter meg fremdeles av (bl.a) WordPress - der dette (for meg) er det rette verktøy. Igjen mener jeg at rett verktøy er halve jobben ;-)

  At du ikke ønsker å bidra her, er selvsagt dumt, men jeg forstår deg også. Om du skulle få lyst til å svare på noen spørsmål i ny og ne er du hjertelig velkommen - og du skal vite at det blir satt pris på!

  Jeg er ikke på jakt etter å løse (WordPress) verdensproblemer, men å forsøke å gi et sted man kan finne/få hjelp til WordPress mm.

  skrevet i NorskWP les mer
Intern feil.

Oops! Ser ut som noe gikk galt!